Takana on ikimuistoinen viikonloppu. Torstaina ensimmäiset askeleet 4,5 viikkoon auringossa ja kesätuulessa tuntuivat uskomattomilta. Puhumattakaan autolla ajosta, kävelystä kaupungilla, Jutan halaamisesta... Kaikki tuntui täysillä. Sanoinkin Jutalle, että toivoisin kaikkien näkevän niin kuin minä näen. Ilman ylimielisyyden häivää tarkoitan, että monikaan meistä (terveenä) ei huomaa niitä kauniita asioita, joita joka hetki tulee vastaan...

Perjantaina menimme sitten vihille maistraatissa. Tilaisuutta oli todistamassa lähiomaiset ja se oli yllättävän lämminhenkinen, joskin lyhyt, seremonia. Jutasta tuli sitten virallisestikin Karppi!

Tilaisuuden jälkeen yllätys oli totaalinen, kun suuri joukko (30-40?) ystäviämme otti meidät vastaan maistraatin edessä, skumppalasit koholla, ja "Karpin suku" -huudot raikuen. Oli hienoa juhlistaa tilaisuutta myös hetken aikaa ystävien kanssa. Jo tämän perusteella voi sanoa, että hääjuhlista - milloin ja missä ikinä ne nyt sitten järjestetäänkään - tulee voittamattomat...

Ilta vietettiin lähisuvun kanssa syöden, juoden mutta ennen muuta nauraen ravintola Loisteen kabinetissa. Kolme yötä tuli myös vietettyä hotelli Tornin "Eliel Saarisen sviitissä"... :-)

Sanoisin, että parin päivän varoitusajalla uskomattoman hienot juhlat rouva Karppi sai järjestettyä (apunaan "kaveriylläripromoottori" ADHD-Korhonen... ;-D)

Lisäksi viikonlopun aikana näin ystäviäni ja sukulaisiani, kävimme leffassa, söimme ravintoloissa, kannustimme maratonjuoksijoita, saunottiin... Kaikkea sitä mitä terve sielu ja ruumis tarvitsee. Tunteiden intensiteetti oli jatkuvasti korkealla tasolla.

Nyt asustelemme Teron kämpillä, ja aamulla kävin antamassa verinäytteet, joiden tulosten perusteella jatko määräytyy: jos veriarvot ovat hyvät, minut luultavimmin otetaan takaisin sisään nopeasti, jotta päästään aloittamaan "erä 2". Tulokset minulle soitetaan tänään iltapäivällä.

Olo on ihan ok. Tosin lääkitys luo pientä etovaa oloa, ja ymmärrettävästi en jaksaisi ehkä maratonia juosta, mutta vapaus ja Jutan läheisyys ovat aika mahtavia asioita, joiden avulla pikkuvaivoista ei kehtaa paljon valitella... ;-)

Veribingo on muuten tämän päivän arvojen osalta auki. Vastauksia otetaan vastaan huomiseen asti. Saan tulokset tänään iltapäivällä, mutta koska seuraavien verikokeiden ajankohdasta ei ole tietoa, voidaan tämän kierroksen osallistumisaikaa pitkittää... ihan vain, että nyt kun porukka ei vähään aikaan ole bloggaillut, pelkään että "tänne takaisin tuleminen" on vaikeaa (tai ainakin hidasta)...

Hyviä vointeja kaikille, ja palaan asiaan nähtävästi huomenissa.

(PS: Märät unet ovat tulleet takaisin. Aika kiusallista. Johtunee siitä että "pallokarvoitus" on poistunut - ainakin näin epäilen itse... :-| )