Takaisin sairaalassa. Ottivat minut nopeasti sisään, kun tuo kuntoutuminen on edennyt sen verran nopeasti että uudet hoidot voidaan aloittaa. Tuntuu hiukan ristiriitaiselta: mies on elämänsä kunnossa, joten eiköhän myrkytetä se vähän heikompaan happeen... :-|

Mieliala on pysynyt vielä nyt korkealla, vaikka paluu ei nyt ihan riemujuhlalta tuntunutkaan. Homma tosin ei alkanut ihan nappiin: lääkkeet (Glivec) tulivat ylös voimalla aamulla syödyn banaanin kanssa - hyvä että lavuaarille ehdin. Toinen mielenkiintoinen seikka oli se, että torstaina lomalle lähtiessäni painoin yli 77 kiloa, mutta tänään vain 73,3. Taitaa nesteet loman aikana poistuneet kehosta, ja lihastahan tuo ensimmäisen rundin sairaalamakoilu poltti varmasti melko hyvin...

Niin, erä 2 on nyt tosiasia. Myrkytykset suoraan suoneen alkavat tänään. Niiden kestosta minulla ei vielä ole tietoa, mutta toivottavasti selviän hiukan helpommalla kuin viimeksi (viimeksi sain 9 päivän kuurin...). Oli miten oli, otan vastaan kaiken mitä eteen tulee; lääkärien kanssa en (vielä) lähde hoitomuodoistani väittelemään.

Ihminen on muuten sopeutuvainen eläin. Aamulla "kotona" Teron luona mieli oli haikea, mutta kun pääsin sisälle sairaalaan, mieliala parani (vaikka vointi muutoin kyllä heikkeni lähes silmänräpäyksessä...). Asiaan vaikuttaa varmasti myös se, että hoitajat täällä ovat niin aidosti "mukana", puhumattakaan heidän ammattitaidosta.

Nyt vain odottellaan, että tulisivat pistelemään verikokeita, ja sen jälkeen lääkäri kertoisi mitä tuleman pitää. Sitten piikitetään tiputus paikoilleen, ja eikun myrkkyä suoneen.

No, nyt labran tytöt tulivatkin... :-) Lääkäriä ei näy eikä kuulu...

Veriarvot saan varmasti myös tältä päivältä, mutta veikkauksen toimivuuden kannalta seuraavat kilpailuun luettavat veriarvot otetaan keskiviikon arvojen mukaan. Veikkauksia otetaan vastaan aamuun asti... :-)

Eilisen tulokset tulevat tässä: Hb 115; Tromb 87; Leuk 11,4; Neutr 5,06; crp 14... Pääsinpäs yllättämään... ;-) En vielä ole katsonut pisteytyksiä, mutta päivitän tulokset Exceliin. Yritän ujuttaa tuon Excelin jonnekin, mistä kaikki sitä pääsevät halutessaan tutkiskelemaan... (luvassa on nimittäin pitkä ja jännitävä pelikausi... ;-D)

Voikaahan paksusti. Niin mielelläni vastaisin yksittäisiin kirjoituksiinkin, mutta ajan myötä se kävisi liian raskaaksi. Luen kyllä jokaisen kommentin tarkkaan, ja saan niistä paljon ajattelemisen aihetta ja voimaa. Kiitos siitä.

-Pexi