...ei kuulu hyveisiini. Pyhä tarkoitus oli koota näitä juttuja kronologisesti päivittäin, mutta kuten olette huomanneet, toisin on käyny... ;-)

Ihan mieletön kuitenkin lukea teidän viestejä, ja miettiä miten hienoja ihmisiä maa päällään kantaa, että jaksatte minua muistaa omien kriisienne keskellä.

No, mutta, Tehdään tästä nyt sitten vähän tilkkutäkki, ja kaikkiin tilkkuihin olisi kiva kuulla teiltä kysymyksiä, kommentteja, jopa kritiikkiä. Saa pikkuhiljaa nimittäin loppua se säälittely ja tsemppaaminen (mut ei ihan kokonaan, eihän?) ;-)

Kirjoitan siis jatkossa päivän voinneista ja tapahtumista, mutta myös otteita sieltä täältä sitä mukaa kun niitä tässä lääketokkurassa mieleen juolahtaa. Päivitän myös noita hoitosivuja ja veriarvojani, mutta vähemmässä määrin, kun ainakaan tällä hetkellä mitään dramaattista sen suhteen ei näytä muutuvan.

Kirjoituksia tulee enemmän tai vähemmän, mutta yritän pitää yksittäiset kirjoitukset lyhyehköinä, ellei sitten oikein tosissaan runosuoni syki.

Kirjailija en ole, mutta saa silti kommentoida myös kirjoituksellisa puolta (virheitä, kirjoitusasua, sujuvuutta). Josko blogista näin saisi rutistettua taas piirun verran mielekkäämmän myös niille näsäviisaammillekin lukijoille. ;-)

Eli näin likkeelle, eka kirjoitus (tämän lisäksi, te kaikki näsäviisaat ystäväni - ilman tätä lisäystä olisin odottanut kuittia ainakin 3 kaverukselta; veikatpaaka keiltä?) ilmestynee tämän päivän luluessa.

Voikaa hyvin!