Joo, sisko saapuu paikalle tänään, ja käsittäkseni se testataan heti sen varalta, että sopisiko se minulle kantasolun luovuttajaksi (25% sisaruksista on sopivia).

Kuten varmaan tiedätte, tautini on sen tyypinen, että pidenpiaikaisen paranemisen (yksi) ehto on, että minulle kantasolu löytyy. Sisaren kantasolu olisi käsittääkseni paras, siksi hänet tutkitaan ennen kuin muihin tietokantpihin edes kosketaan.

Siksi tämän ja seuraavien päivien aiana pyydän paljon positiivisia ajauksianne, rukouksianne, onnentoivotuksia, tai mitä tahansa voitte antaa mistä apua mielestänne olisi.

Nää prosenttileikit on justiinsa niitä hetkiä, kun psyyke joutuu kovimmille, ja pelot (ja suru) nousee pintaan. Ja kun kondis ei ole muutenkaan ihan sata, joutuu positiivisuus koetukselle.

Kiitos vielä tähänastisesta tuesta. Mulle kaverit ja ystävät on aina merkinneet poikkeuksellisen paljon, joten mahtava huomata että teitä siellä piisaa. Puoliinkaan teistäen ole tutustunut niin hyvin kuin ansaitsette, mutta se tulee muuttumaan. Yritän jatkossa antaa enemmän.

Joten peukut, munat, korvat ja muut pystyyn. Antakaa toisillenne hali!