tekstiviesti Pekalta tänä-aamuna:

"Eilen tuli aito horkkakohtaus, kun kuume nousi 39,5 asteeseen. Mulla oli 6 peittoa (myös avaruuspeitto) ja silti koko sänky tärisi kunnes kuumelääke tepsi. Siihen päälle, samanaikaisesti hirveet yrjöt, joten ilta oli mielenkiintoinen..."

Onneksi osastolta löytyy aseet melkein kaikkiin vaivoihin - kun juttelin Pekan kanssa nyt aamulla niin kuumetta ei enää ollut. Joskin olo on ymmärrettävästi kohtuullisen uupunut. Mä tossa just vertailin blogi-muistiiinpanoista edellistä nollasolujaksoa ja silloin Pekan olo alkoi vähän paranemaan jo 5 nollapäivän kohdalla. Nyt mennään jo neljättä päivää, joten toivottavasti ollaan menossa jo helpompiin aikoihin. Vaikka eipä näistä tiedä, jokainen hoitokerta kun on erilainen, mutta pakkohan sitä on jostain jotain positiivista löytää :)

Ainiin ja monet on kyselly meidän muutosta, jonka piti tosiaan olla ens viikolla. Ei valitettavasti päästäkkään vielä omaan kotiin kun meidän fantastisen ymmärtäväiset vuokralaiset päättivätkin olla lähtemättä. Näillä näkymin ovat sanoneet, että lähtevät marraskuun loppuun mennessä, mutta emme usko sitä ennen kuin ovat oikeasti muuttaneet. Tammikuun puoleen väliin mennessä heidän on jokatapauksessa pakko lähteä, joten sitten viimeistään pääsemme kotiin - toivottavasti kuitenkin jo aikaisemmin.