Näin "aamutuimaan" on välillä myös hyvä avata sanaista arkkuaan. Tosin pitää kenties välillä käydä syömässä vähän aamupalaa.

Tilanne on hyvä; luuydinkokeen tulokset olivat edelleen erinomaisia (täydellinen remissio), ja maanantaina sitten uudemman kerran piikille. Maanantaina on muutenkin tärkeät tutkimukset. Silloin suoritetaan kokonaisvaltainen lääkärintarkastus luuydinsiirtoa silmällä pitäen: keuhko- ja poskionteloröntgen, vatsan ultraääni, 26 putkillista verikokeita sekä perusteellinen lääkärintarkastus.

Vaikka ympärillä ihmiset ovatkin poteneet jos jonkinmoista flunssaa ja virusta, olen itse pysynyt "terveenä". Ainoa häikkä on edelleen alhainen hemoglobiini (96), mutta siihen keho on jo aikoja sitten tainnut tottua...

Eli, toivottavasti tilanne säilyy näin hyvänä niin ei tarvitse siirtää tuota luuytimen siirtoa ("siirtää siirtoa", hienoa kielenkäyttöä kerrassaan...).

Mielialakin on pysynyt melko korkealla. Yllättävää... ;-)
Jutta tuolla alakerrassa leipoo ja laittaa ruokaa tänään meille tuleville vieraille, joten tuoksut ovat sen mukaiset. Pitää mennä siis aamiaiselle... välissä en uhkaamisistani huolimatta käynytkään... ;-)

Haleja ja paljon positiivisia ajatuksia viikonlopulle. Nyt niitä taitaa tarvita yksi sun toinenkin, kun ilma on harmaatakin harmaampi...