Tänään päätin syödä vähän enemmän kuin mitä maha oikeasti vetää (kylmiä, nestemäisiä ruokia ja energiajuomia), ja yllättävän hyvin kesti vointi sen. Itse asiassa, parempi päivä kuin pitkään aikaan. Ei silti, olo on heikko kuin linnupoikasella, mutta kaikki positiivinen kehitys otetaan ilolla vastaan.

Paha olo on läsnä, mutta oksennukseksi asti on ylletty tänään vain kahdesti. Koska syön niin huonosti, suonensisäinen lääkitys päätettiin tänään aloittaa. Toivottavasti se ei huononna ruokahalua entisestään...

Pusseja rupeaa olemaan tipparulla pullollaan. Päivän aikana saan tuon ravintoliuksen lisäksi viruslääkettä kolme kertaa päivässä, hylkimisen estolääkitystä jatkuvana tiputuksena, sekä tietysti nestettä jatkuvasti. Lisäksi 12 tablettia päivässä (maksansuoja, munuaistensuoja, vatsansuoja, antibiootti ja verenpaine), ja mahdolliset pahoinvointi ja rauhoittavat lääkkeet. Sekä toisinaan saatavat poikkeuslääkkeet. Kemikaliosasto pitäisi siis kehossa olla kunnossa. Verestäni saisi varmaan jo kohtuullisen apteekin.

Summa summarum, pelottaa olotila niin vietävästi. Mutta tänään siis askel parempaan, mikä ei voi olla huono asia... Toivottavasti huomenna trendi jatkuu.

Terkut ja halit!