Aamu: olo heikompi kuin koskaan; sydän jyskyttää kuin iskuporakone, ja olo on niin heikko että keho tärisee. Uneen ei enää kello kuuden jälkeen ole mahdollisuuksia, joten pakko vain kestää...

Aamiainen: neljä viipaletta omenaa ja puoli lasia mehukeittoa. Sekä kourallinen pillereitä. Olo ei ole juurikaan kohentunut heräämisestä. Pissallakäynnitkin ovat kuin puolimaratoneja. Tämän heikompana en ole vielä koskaan ollut.

Avaan television lojuttuani sängyssä yli yhdeksään asti. Katson kaikki alueelliset uutiset, ja yllätyksekseni olo pikku hiljaa alkaa kohoamaan. Saan yllätysvieraan, ja voin jopa keskittyä jutusteluun! Lääkärin kierrokseen mennessä olen jo kohtuuvointinen, mutta muisto heikkoudesta järkyttää vieläkin mieltä. Päätän uskaltautua suihkuun.

Lounaaksi energiapirtelöä ja mehujää. Mehujää jopa maistuu hyvältä, ja siitä alkaa nousu. Tuon pienen lounaan jälkeen olo kohentuu reippaasti. Lojun sängyllä, täytän ristikoita ja tiirailen televisiota silloin tällöin.

Saan iltapäivällä lisääIltapäivään mennessä voin jo niin hyvin, että otan riskin ja pyydän päivälliseksi lämmintä ruokaa. Kanakeittoa menee puoli lautasellista: suuri voitto, syön todellista ruokaa ensimmäistä kertaa yli viikkoon. Olo on myös selkeästi parempi kuin piiitkään aikaan. Saan lisää yllätysvieraita, ja olen todella tyytyväinen, että saan heistä energiaa, enkä voi pahoin.

Sulattelen ateriaa television parissa, ja iltapalaksi (19:00) otan jäätelön. Nam. Iltalääkkeet napaan, ja Jutan kanssa pari erää Blokusta.

Viimein päätän avata koneen ja uskaltaa kirjoittaa näinkin positiivisen viestin: valoa tunnelin päässä! Toivon ja rukoilen sydämestäni että trendi jatkuu samansuuntaisena.

Nyt valmistautumaan rauhallisiin yöuniin! Hyviä öitä!