Maanantain lääkärintarkastus meni ok. Verikokeita on vaikea saada kun suonet on niin lopussa, mutta parilla yrittämällä ne loppujen lopuksi saatiin. Käänteishyljintä on pysynyt jotakuinkin kurissa, vaikka iho onkin melko punainen. Lisäksi se on kuiva ja kurttuinen, minkä johdosta rasvaa kuluu purkkikaupalla. Vihaan rasvaamista... Lopulta odotettavissa nahan luominen jossakin vaiheessa.

Paino on tippunut 60 alapuolelle. Aika hyvät liito-ominaisuudet... ;-) Syynä on se, että viruksen ja lääkitysten takia kehoni käyttää runsaasti lihasta energianlähteenä (katabolia?). Painon lasku jatkuu vielä jonkun aikaa, jonka jälkeen saan kuulemma painoa takaisin - mahaan ja naamaan... :-| No, syön kuitenkin hyvin, ja päivä päivältä voin hiukan paremmin, eli kyllä se paino siitä korjaantuu ja lihakset alkavat taas kehittyä.

Veriarvoissa ei ollut mitään ihmeellistä. Natrium-arvot ovat matalalla. Tähän ohje: syö suolaa... No sitä on ruiskittu kaikkeen ruokaan, eli kyllä sekin sieltä noussee...

Muutoin mieli vaihtelee ok-olon ja uupumuksen välillä. Onneksi unien määrä ja laatu on sairaala-ajoista parantunut, vaika jokaöinen hikoilu herättääkin pari kertaa yössä. Kortisoni on hyvä lääke, mutta ikävillä sivuvaikutuksilla pilattu.

Tästä taistellen eteenpäin. Vielä vajaa pari kuukautta, niin tulisi saada vähän vapautettua ruokavaliota. Ensimmäiseksi kun luvan saan, syön subin - runsailla kasviksilla höystettynä... Sitten McFeastin, extramömmöillä... Ja kanacaesar -salaatin... Ja kunnon pihvin... Ja sushia... Ja..... ;-) Ymmärtänette yskän... ;-)

Loppuviikkoja, ja pitäkää mieli virkeänä...

-Pexi