..ei selvinnyt mitään uutta - ainoastaan tuo ebstein barr-viruksen (mononukleoosin aiheuttaja) diagnoosi vahvistui. Lääkäri kävi juttelemassa tuloksista ja totesi että olo ei yleensä parane ensimmäisen lääke-satsin jälkeen vaan vaatii vähän useamman.  Ja valitettavasti lääke on niin vahvaa kamaa, että sitä ei voi kovin tiheästi antaa, joten tyypillinen sykli on kerran viikossa neljän viikon ajan. Bakteeria ei ole vielä todennettu, mutta jatkavat kalastelua - veriviljelyn raja on 39, ja vasta niissä lukemissa Pekka saa siis ottaa kuumetta alentavaa lääkettä. Lääkärin mukaan tämä ebstein barr on toinen niistä viruksista joka eniten aiheuttaa vaivoja kantasolupotilaille, mutta että yleensä nämä kyllä saadaan hallintaan vaikka saattaakin olla pitkä prosessi.

Nyt illalla Pekalla on hiukan levollisempi olo, aivan mahtava homma. Kyllä tämä kuulkaas tästä nyt lähtee rullaamaan oikeaan suuntaan. Periksi ei anneta perkele.

Luin Pekalle tuon ylläolevan kirjoitukseni ja hän toivoi että lisään tänne hänen terveisensä: " yltiöpositiivisuus on perseestä". En tiedä mihin tuo sitten viittaa  - ei kai vaan muhun :)