Maanantai. Lääkärikäyntipäivä. Kaikki näytti olevan jotakuinkin reilassa, nuha ei vaan anna periksi. No, oääasia että isot vaivat väistynevät pikkuhiljaa. Taas alennettiin kortisoniannosta, kun tuo iho nytti voivan jo aika hyvin. Verikokeista tiedetään toki vasta huomenna.

Paino oli noussut viikossa taas mukavasti, vajaa kolme kiloa. Viralliset lukemat olivat 63,2 kg. Tässähän rupeaa olemaan jo "miehen mitoissa"... ;-)

Oikea polvi (vanha vamma) on käynyt äitymään kipeäksi, mutta siitä huilehditaan sitten, jos vielä pienen lihaksenkasvattamisen jälkeen siinä kipuja tuntuu. Toivoa sopii, ettei leikkaukseen tarvitse mennä.

Tällä kertaa otettiin myös virtsanäyte. Piti olla 4-6 tuntia pissimättä ennen näytteen ottoa. Siinähän sitä heräät kello 05:00 hirmuiseen pisuhätään... Ruuhka-aikanakin voi päästä autolla kovaa sairaalaan, jos tarve on tarpeeksi suuri... ;-)

Ja sitten outoja: virtaa ei enää ole ihan samalla tavalla. Jouduin äsken jopa ottamaan vähän päikkäreitä! No, vähän paremmin nukuttu yö, niin eiköhän se siitä. Pari pientä projektia olisi nimittäin laitettavana...

Fiilis on siis aika hyvä, ja vieläkin ollaan paranemisen tiellä. Enää 5 viikkoa, ja sitten paljon ruokarajoituksia otetaan pois. Ja saan käydä taas ravintolassa... ;-)

Nauttikaahan auringonpaisteesta. Se on kaunista!

Hyviä viikkoja!