Nyt viimein flunssa on vienyt voiton jopa kortisonista. Jo eilen olin ihan vetämättömissä ja nyt tänä aamuna vielä enemmän... Kun ei saanut kuuden jälkeen enää nukuttua, niin sillä lienee osuus asiaan. Lepoa kun tämä keho kaipaisi nyt toipuakseen aikamoisen paljon.

Mitään en tänään tee, muuta kuin syön ja makaan. Ja katson leffan.

Kyllä on sitkeä flunssa - 4 viikkoa ja vain pahenee. Ja mitään ei voi. No, kuumetta ei ole, ulkona on oikea talvi, meillä on Pyhän matka varattuna ja nyt on nälkä. Eli ei tässä nyt kehnosti voi sanoa menevän. Kyllä se flunssakin sieltä taittuu, eikö vaan?

Toivottavasti te olette sästyneet tältä epidemilta. Juttakin on saman taudin kourissa, mutta ei niin pahasti ettei töitä menisi tekemään.

***

Kuten mainitsin, olen tuossa pikkuhiljaa kerännyt blogini antia yhteen, ja lueskellut sieltä täältä juttuja ja muistoja. Näyttäisi olevan pitkä prosessi - lähemmäs 500 sivua sieltä materiaalia löytyy, ja kaikki kullanarvoista. Kiitos siitä teille!

Sitä mitä materiaalista saan aikaan on sitten toinen juttu, mutta kyllä se pitää jollakin tavalla saada kasattua kokonaisuudeksi... Ja onhan mulla idea tai kaksi - en minä turhaan kortisonia syö... ;-)

Hei muuten, mitäs jos soittaisit tänään sille kaverille jota olet pitkin alkuvuotta ajatellut mutta et ole vaan saanut aikaiseksi ottaa yhteyttä? Meikäläinen on tänään päättänyt tehdä näin... ;-) Ja ehkä huomenna seuraavalle kaverille...