Ainakin parempaa kuin eilen... ;-)

Eilisen 3 tunnin uniin verrattuna, lempeät 7 tuntia tuntuvat hienoilta. Se ei ole riittävästi, mutta tuntui silti... unelta...

Niin, Tramalin myötä kipu kyllä toissayönä kaikkosi, mutta tilalle tuli outo raukeus, jonka tiimoilta ei unesta ollut tietoakaan. Makoilin narkoosissä sängyssä 03:00 lähtien, ja ihmettelin kun uni ei tule. Ihan jätskipuikkona sitä olin, silmät kiinni, rentona mutta levottomana. Ylös sängystä pääsin vasta kahdeksan aikoihin, täysin uupuneena.

Väsymys päivällä oli totaalinen. Paria puhelua lukuunottamtta, en enää edes muista, mitä päivän aikana on tapahtunut. Päivällä en saa ikinä nukuttua (hyviä neuvoja tähän avuksi?), joten todennäköisesti univaje aiheutti kauhean päänsäryn. Toista Tramalia en uskaltanut ottaa, mutta vasta kuuden aikoihin illalla sain itseni raahattua apteekkiin ostamaan eri kipulääkettä. Tulehduskipulääkkeitä en saa käyttää.

Kymmenen jälkeen kömmin sänkyyn, ja unen puutteen aiheuttamasta huolestumisesta riippumatta nukahdin heti. Heräsin tuossa puoli seitsemän aikoihin loikoilemaan sängyllä aina tähän asti. Loikoilu on näitä sairastamisen "työsuhde-etuja", mistä nautin tavattomasti... ;-)

Väsyttää, mutta voin paljon paremmin kuin eilen. Henki kulkee, nuha vähenee, ulkona on kaunista, on perjantai, Jutta tulee takaisin työmatkalta, näin fasaanin, saan kohta aamiaista napaani, stereoista tulee Tom Pettyn Free Falling (voitte käyttää tuota soitintani esim. kyseisen biisin kuuntelemiseen - sieltä löytyy yli 3 miljoonaa kappaletta), jaksan todennäköisesti siivota taas tänään, ja varmasti päivän aikana pari yllätystäkin on minulle varattu, joten upea päivä edessä!

Ja viikonloppukin, joten syytä hymyyn rittää!
Mitenkäs teillä?