...kun on sairaalassa, eikös vaan? En ole koko päivänä noussut pedistä muutakuin pisulle. Takana huonosti nukuttu yö, rinnassa jatkuvaa kipuilua ja muutenkin uupunut olo. Nyt meni vielä tippakin sököksi (suoni ei kestänyt), niin voisi se aika täällä sairaalassa toki paremminkin mennä.

Ja hävisin hold'emissakin justiin ässäparilla, ja vieläpä bubblessa. ;-)

No, ei kai se auta kuin pistää pääkkö tyynyyn ja levätä maailma taas kauniimmaksi. Tavallaan aika seesteinen olo kun on aivan totaalisen kahvilla. Hyvä että näkee kirjoittaa tätä bgolia, vaikka suu onkin hymyssä.

Positiivisella rintamalla myös se, että pari pientä vesikelloa nousi tuohon olkavarteen, mikä viittaisi siihen, että kivun aiheuttajana totta tosiaan on virus. Mutta mikä virus, se onkin toinen juttu... Ja päättivät laittaa minut pitkävaikutteiseen kipulääkitykseen, mikä on varmasti ihan ok juttu. Paitsi jos sitten tarvitsee olla tipassa kiinni koko ajan...

Mutta, kyllä se tästä, ja kaikki hyvä aikanaan. Aikainen lintu madon syö, ja joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei. Nyt tipuin kuin eno veneestä, mutta todennäköisesti niin tekin... ;-)

Hyvää iltapäivää.