No niin,

Tänään alkoi Jutan -ja siten myös minun - viikon mittainen loma. Suuntana ihastuttava mökki Mikkelin tuntumassa, ja seurassa mukavia ystäviä. Siellä se Juhannuskin sitten tulee vietettyä.

Tänään oli muutenkin mukava päivä: kävin lounaalla ystäväni Kevinin kanssa ja iltapäiväksi sain vieraaksi Eevan ja Geoffreyn sekä ihastuttavan Nuru-neitosen. Kaiken kruunasi Jutta tulemalla ajoissa kotiin leveä lomahymy kasvoilla - kaikki hommat reilassa.

Kyllä se on kumma miten päivän sisälläkin fiilikset muuttuvat laidasta toiseen: heräsin pahoinvoivana ja heikkona. Sitten kun tapasin kavereita ja kävin Jutan kanssa syömässä, pahoinvoinnista ja heikotuksesta ei enää ollutkaan tietoakaan.

Minkäköhänlaisessa jamassa meikäläinenkin olisi ilman tuota verratonta ystäväverkostoani?

Oli miten oli, tähän on hyvä nyt lopettaa hetkeksi kirjoittelu. Mökillä ei ole nettiyhteyksiä, ja muutenkin tuntuu että tarvitsen hiukan lomaa blogista. Haluaisin kirjoitella tänne aitoja tunteita ja ajatuksia, mutta viime aikoina tuo runosuoni on ollut laihanlainen - ehkä loman jälkeen tilanne on taas jo parempi?

Kuitenkin, loistavaa kesän alkua kaikille, ja viettäkää niin railakas juhannus kuin pystytte - ette himmaa senttiäkään, ok?