Terassin valmistus on hyvässä vauhdissa, ja pohjat on jotakuinkin kaivettu. Hiekat tuotiin 5 minuuttia sitten - 10 tonnia hyvää sepeliä ja kivituhkaa... Onneksi työmaalle ei päästy lastia kippaamaan niin pääsee kunnolla lapioimaan ;-)

Viikon loppuun mennessä pitäisi olla pohjat tehtynä, joten vapaaehtoista työvoimaa juoma- ja ruokapalkalla vastaanotetaan. Lapioiminen on hyvää kuntoilua! Ilmoittautua voi vaikka heti! ;-)

Ennen juhannusta pitäisi uusi terassi olla valmis. 45 neliötä hienoa lämpökäsiteltyä pintaa valmiina vastaanottamaan vieraita. Avuksi nikkaroimisessa saan Jutan isukin, joten hyvää jälkeäkin on luvassa.

***

Pieni lentsu on päässyt yllättämään. Räkä lentää ja kurkkua kutittaa. Voihan syynä olla myös allergia, mutta sen verran kipeä on olo, että yritän ottaa rauhassa pari päivää. 10 tonnia hiekkaa voi tosin olla eri mieltä.

Kissat ovat tulleet takaisin kotiin. Ovat ne jo pari viikkoa täällä olleet, mutta vasta nyt Risto tuli ensimmäisen kerran "aamutortulle" kanssani. Rituaalinomaisesti syliin on päästävä vaikka väkisin. Ei silti, kaikessa ihmeellisyydessään siinä on jotakin tosi herttaista kun saa vääntää kissa sylissä. No, onhan tästä ennenkin kirjoitettu...

Tästä oikein havahduin kuinka mukava on että lapset ovat kotona. Niistä on uskomattoman paljon seuraa, ja muutenkin ne tuovat eloa taloon. Toki, joutuu imuroimaan ja siivoamaan useammin. Joutuu tyhjentämään hiekkoja ja täyttämään lautasia. Pieni hinta mielestäni - vastineeksi saa ihailevia katseita, kiitollista kurinaa ja puskemista. Ei kavereilta koskaan... ;-)