Aurinkoinen Mallorca takana, ja aurinkoinen Suomi edessä. (Johan sitä tuli kolme viikkoa töissä uurastettua, joten viikon loma oli paikallaan... ;-)

Keihäsmatkoista ei Mallorcalla näkynyt jälkeäkään. Paikka oli siisti, rannat valkoisia ja matalia, palvelut huippuja ja saari täynnä tekemistä ja näkemistä. Ilma oli aika leppoisa: +35 päivisin, +25 iltaisin. Pilviä taisin nähdä reissun aikana kaksi.

Totta puhuen, reissu oli suuri positiivinen yllätys. Kaikesta turismista huolimatta saarella oli tarjolla myös varsin autenttisen oloisia elämyksiä. Viikko ei riittänyt kuin pintaraapaisuun!

Ja seuraavalla viikolla edessä lisää makiaa mahan täydeltä: maanantain työrutistuksen jälkeen edessä on loppuviikon mittainen golf-reissu Länsi-Suomen suunnalla. Sattuman kautta DBTL tuli ohjelmaamme mukaan, joten parempaa ajoitusta ei olisi voinut osua.

***

Jutta voi hyvin. Mitään suurempia hormoniylläreitä ei ole ilmennyt, mutta maha on jo nyt kasvanut. Ja säälittävän pientä pahoinvointia on ollut ilmassa...

Kaverit massussa ovat noin 3 senttisiä. Niillä on jo korvat, kädet ja jalatkin. Mieletöntä! Olen jo pitkään jutustellut ja laulellut niille, ja tällä viikolla ne varmaankin ensimmäistä kertaa korvien kautta jopa kuulevat minut!

"Hiljaa siellä! Täällä yritetään nukkua ja kasvaa!", lienee vastaus. Mutta laulan silti. Hiljaa, onnellisesti ja ylpeänä.