Jutta täällä päivittelee blogia Pekan puolesta kun Pekalla on hetkellisesti aika heikko olo. Nyt on alkanut niin sanottu matalasoluvaihe (valkosolut ja neutrofiilit ihan nollissa) ja infektioriski on siis korkeimmillaan. Viimeiset pari päivää ovatkin olleet vaikeita, pekalla on pahoinvointia, aikamoiset vatsakivut ja kaupanpäällisiksi keuhkokuume. Kipulääkitystä, pahoinvointilääkkeitä ja antibiootteja ei säästellä joten päivittäinen lääkearsenaali on melkoinen.

Olon huononeminen oli odotettavissa ja kuuluu sytostaattihoitojen luonteeseen. Mutta kyllähän se yllätyksenä tuli meille molemmille miten nopeasti kunto loppujen lopuksi huononi. Matalasoluvaihe kestää tyypillisesti 2-3 viikkoa, joten viimeistään sen jälkeen olo tulee helpottumaan. Taistelutahtoa riittää edelleenkin ja Pekka jaksaa kamalasta olosta huolimatta yhä naurattaa hoitsuja :)

Jokatapauksessa toistaiseksi Pekka ei oikein jaksa tavata kavereita joten vierailemassa ei kannata käydä ennen kuin muuten ilmoittelemme. Heti kun olo paranee, niin Pekka mielellään ottaa vierailijoita. Ekoilla viikoilla kävi runsaasti vierailijoita ja sen ansiosta Pekan päivät kuluivatkin tosi nopeasti.

Tällä hetkellä varmaan tekstiviestit on paras keino tavoittaa Pekka, mutta myös tänne blogiin voi jättää kommentteja tai meilailla Pekan hotmailiin.

Päivitellään tilannetta tänne taas piakkoin. Haleja kaikille!