Eilisen huippu-uutiset kantavat tällekin päivälle, vaikka vatsa onkin kipeämpi kuin koskaan. Koko päivä on vain tullut makoiltua tuskissaan, mutta silti vire on positiivinen!

Tällä kertaa antibiootit menivät vaihtoon, kun teho ei ollut toivottua. Ja koska kipu vain yltyy, otettiin "järeät" tutkimusaseet käyttöön, jotta selkiäisi mikä tulehdus mahaa vaivaa. Jodia suonet pullolleen, ja varjoainekuvaukseen (TT, topografia), mars. Tulokset saan vielä tänään, joten jännitettävää riittää päivän loppuun asti.

Ruoka ei nyt ymmärrettävästi ole lounaan jälkeen maistunut, mikä pikkasen minua huolestuttaa. Tuo paino kun jo ensimmäisen hoitojakson aikana tippui niin voimakkaasti.

Sain eilen huonekaveriksi nuoren kaverin, jolla vahvistettiin tänään leukemiaepäily. Onneksi hän suhtautuu asiaan asiallisen positiivisesti, vaikka järkytys varmasti on ollut kova (minä tiedän). Toivottavasti voin auttaa häntä omalta osaltani nyt aluksi, kun touhu on yhtä hullunmyllyä... Ja itselleni on tosi mainiota saada ikäistäni seuraa.

Nyt on melkein pakko levähtää taas, koska tuo masu siihen malliin oireilee, ettei oikein edes ajatus kulje.

Kertokaapa minulle jokin kiva tarina teidän päivistänne - ihan piristykseksi... ;-)