Vointi hyvä, vaikka punoitus kasvoilla ja keholla onkin kohtuullisen kova. Se vähän huolestuttaa, mutta odotetaan maanantaihin ja lääkärintarkastukseen.

Loppuviikko on todellakin mennyt viimeisiä nurkkia siivotessa ja etenkin uusia lamppuja asentaessa. On hieno tunne kun on saanut niin paljon tehdyksi oman asunnon eteen.

Tuota rojua tuntui löytyvät nurkista sen verran, että päätimme mennä 8.3. pitämään kirpputoria! Kivaa ja hyödyllistä (sekä ympäristöystävällistä ;-), sekä toivottavasti edes vähäsen tuottoisaa. Jos jollakulla on siis jotain hyviä (=myynniksi kelpaavia) rojuja joista haluaa eroon, otamme ne mielellämme vastaan. Tuotto menee hyväntekeväisyyteen - tekee hyvää mulle... ;-D

Ei liikaa hyvää ettei jotain pahaakin. Kuten moni tietää, meillä pääsi ulkovedet tihkumaan sisään tuossa viime vuoden puolella. Remontti on nyt hieno ja valmis, ja nyt pitäisi sitten jaotella kustannuksia taloyhtiön kesken. Taloyhtiön vakuutus ei korvannut ulkorakenteista johtuvia vesivahinkoja.Ja kun vesi tuli ulkoa, meidän kotivakuutuskaan ei korvannut mitään.

Kyseessä on kuitenkin taloyhtiön vahinko. Joten tein laskelmat parhaan taitoni mukaan ja laitoin ehdotelman eteenpäin kuitteineen. Lasku oli suuri vaikka olimme poistaneet siitä tekemämme parannukset, jotka tottakai kustannamme itse. Nyt eilen illalla sitten naapuri soittaa kaljapäissään ja haukkuu minut pataluhaksi, eikä asiasta ole vielä edes keskusteltu saati sovittu mitään! Naapuruussuhteet ovat minulle tärkeämpi tässä tapauksessa kuin raha, joten mikä neuvoksi...?

Stressaa ihan vietävästi tämmöinen ja viimeinen asia mitä minä saisin tehdä on stressata... :-|

No, olihan tämä kuherruskuukausi jo ihan tarpeeksi pitkä. Yritän vielä iloisesti saada touhuttua samaan malliin, vaikka vähän jäytääkin...

Viikonloppuja!

Siispä