Kiitosvkaikille niille, jotka höpinöitäni jaksavat lukea, ja jotka ajatuksia tänne suuntaan lähettelevät (menee hyvään käyttöön)! Ja etenkin teille jotka jaksatte ilahduttaa päiviäni kirjoituksillanne, oli ne sitten kuulumisia, aatteita tai valituksia! :-)

Henkilökohtaisia sähköposteja olen lukenut ja niihin vastannut vaihtelevalla menestyksellä - toivottavasti ette pahastu jos "henk.koht." vastinetta ette ole saaneet... Samoin, kaikkiin blogilla esitettyihin kysymyksiin en vastannut (etenkin kun en ole vielä löytänyt kommentin kommentointi -toimintoa...)

Tänään on merkkejä ilmassa paremmasta: etova olo on vähentynyt, kuume on poissa, ja muutenkin olo on "reippaampi" (ties vaikka menisin lenkille - huoneen ovelta osaston ovelle on tasan 25 askelta; yht. 50 askelta on kova tavoite...). Massu vaivaa yhä, mutta nyt vuorostaan pienellä yliaktiivisuudella. No, housuja on helppo vaihdella... Hikoilin muuten viime yönä enemmän kuin koskaan (lakanat ja vaatteet vaihdettiin kertaalleen yöllä ja uudestaan aamulla) - heräsin kahden tunnin välein hikoiluni aiheuttamaan vilunvärinään. Haluan jakaa mielikuvan hikoilevasta paskahoususta, koska tässä kunnossa se on jo sanaleikkinäkin ainakin omasta mielestäni hauska. Tai itseasiassa ei niin hauska, mutta osuva mielikuva kuitenkin... Ja jos jotakuta nyt sattuu tuo mielikuva loukkaamaan, netti on varmasti mielenkiintoisia blogeja pullollaan... ;-)

Eiköhän tuo nyt tullut käsiteltyä... Komiikka on vaikeaa.

Parhaimmat uutiset näkyvät veriarvoissa, joten siinä syytä pienimuotoiseen juhlahetkeen - valkosolut (etenkin ne neutrofiilit) ovat ensimmäistä kertaa pariin viikkoon nousussa... :-) Siitä mieli saa pienen muistutuksen: tästä sitä toivutaan... :-D Seuraava etappi: luuytimen toipumisen tarkistus ja kantasolun löytö (paljon positiivista näiden suhteen tänne vain tulemaan; rukoukaet, pystyt peukut, vinot nenät - kaikki otetaan vastaan...)

Täydennän vähän tuonne "hoito" -sivuille sen minkä tiedän, kun tuli noista punasoluista ja trombosyyteistä vähän kysymyksiä (vastauksia kysymyksiin parhaiten 2. matalasoluvaihe). Moni on myös kysellyt siskoni solujen sopivuudesta: niistä uskoisin saavani tiedon tällä viikolla. Jos muut "suorat kysymykset" kaipaavat vastauksia, soittakaa, tekstaktaa, tai vielä parempaa: tulkaa käymään! :-)

Olette rakkaita - ettekä vain minulle, muistakaa se :-)