..on Pekalle tällä hetkellä erittäin sopiva lempinimi :) Maha on nimittäin kohtuullisen turvonnut ja siten aikamoinen pallo. Eli Jutta siis täällä kirjoittelee - ellette jo arvanneet. Pekan olo on ehkä hitusen parempi kuin eilen, mutta petrattavaa riittää vielä.

Pekan toivomus kaikille blogittajille on, että hän saisi otoksia teidän elämästänne, uutisia ja tarinoita sairaalan seinien ulkopuolelta. Vaikka olo onkin kurja, niin Pekka mieluummin kuulee kivoja juttuja teidän sattumuksistanne kuin voivottelua omasta tilastaan. Pekkaa lainatakseni: "näitä pahoinvointeja ja mahakipuja tulee tässä tulevina kuukausina vielä niin paljon, että ne on nyt vaan opittava kestämään voivottelematta" 

Niin, ja pakko tuulettaa vähän meidän hyviä uutisia, nyt näyttäisi siltä että patonginpurijat muuttaisivatkin jo lokakuun puolessa välissä pois Iestieltä!! Silloin päästäsisiin muuttamaan kotiin jo muutaman viikon päästä! Tosin varmistavat vasta maanantaina, eli ei pitäisi nuolaista ennenkuin tipahtaa - mutta lipaistaan nyt vähän :)

Ihania syyspäiviä kaikille!