Eilen illalla tuli taas pieni muistutus heikkoudesta: päivän makupalat tulivat voimalla ulos väärästä tuutista. Oksentelu oli sen verran voimakasta, että silmien ympärillä ihossa on nuppineulan kokoisia punaisia verenpurkaumia. Samalla paineen voimasta taisi vähän vesipäisyys lisääntyä - nyt pää on pullea ja vähän hassun muotoinen. Aika villiä.

No, olo on parantunut aamulla pikkuhiljaa, joten eiköhän tämä taas tästä. Lepoa, musiikkia ja vähän kerrallaan syömistä, siinä lääkkeet toipumiseen eilisestä shokkihoidosta.

Viime aikoina tuo lääkitys on selvästi heikentänyt oloa, ja pahoinvointi etenkin iltalääkkeiden (Glivec?) jälkeen lisääntynyt. Samoin veriarvot ovat vähän lähteneet laskuun: hb 105, ja huolestuttavasti neutrofiilit alle 1. Verikokeita tämän johdosta vähän tiivistetään, ei siinä sen kummempaa. Kunhan ei nyt osastolle joudu "suojaan" menemään...

Taitaa osittain kunnon heikkenemiseen löytyä syynsä myös siitä, että vauhtia on ollut viime viikkoina melkoisesti. Ehkä minulle vähän siis liikaakin. Usein omista korvien välistä sen suurimman syyllisen voinnin heikkenemiseen löytää... ;-)

Kaikesta huolimatta mieli on kohtuullisen virkeä. Ja miksi sitä nyt pienistä ylipäätään mököttäisi, varsinkin kun aurinkokin paistaa. Nautitaan siitä. :-)