Eilen oli väsynyt, muta loistelias päivä. Sain paljon asioita tehtyä - siivoskeltua kaappeja, pyöräilyä, tekemättä jääneitä paperhommia, ym. Imuroin myös yli kaksi tuntia niin hyvin ettei ikinä ole täällä kämpässä imuroitu...

Ehdin myös lepäillä. Ja koska kahteen sitä edelliseen yöhön ei montaa tuntia yhteensä ole tullut nukuttua, lepohetket olivat varsin euforisia tiloja. Päivisin en ikinä nukahda, mutta tuo maailman raukein hyvä olo takasi 100% rentoutumisen.

Illalla vierailtiin Eevalla pullakahveilla, ja päästiin kotiinkin jo nukkumaan ennen 23. Vaikka aluksi tuntui ettei uni taaskaan tule, nukuin erittäin mainiosti. Toki, heräsin yöllä 3 kertaa pisulle ja 4 kertaa pyyhkimääm hiet ja kääntämään peitot ja tyynyt, mutta tällä kertaa sain välittömästi unen päästä kiinni. Ja herätys 10:ltä...; -) Mahtavaa!

Eli olo on hyvä. Ruoka maistuu erinomaisesti (koko ajan nälkä) ja erinomaiselta (kaikki uppoaa). Painosta en uskalla sanoa, ilmoitan maanataisen lääkärintarkastuksen jälkeen... Nuha ei päästä irti, mutta kun olo on muuten näin yvä, en jaksa huolestua.

Kaiken kaikkiaan toipuminen on taas oikealla tiellä. En jaksa muita vaihtoehtoja nyt edes ajatella. Nautin hetkestä! :-)

-Pexi