Pekka meni tosiaan perjantaina takaisin sairaalaan, mutta kun veriarvojen tulokset iltapäivällä varmistuivat niin Pekalle myönnettiinkin lisää lomaa. Saimmekin siis päivän jatkoaikaa ja perjantaina oli siis aivan mahtava tunnelma. Käytiin mm. Eevalla ja Mikalla kyläss jossa Pekallekin upposi mahtava pinaattivuohenjuusto-lasagne ihan noin vaan, vaikkei mies paljoa ole suuhunsa noin muuten laittanut. Sellaiset 11 kiloa on tähän mennessä tippunut joten alkaa armaani olemaan aika hoikassa kunnossa :)

Tänään lauantaina oltiin oikeastaan varmoja, että Pekka pääsee vielä verikokeiden jälkeen kotiin, mutta toisin kävi. Neutrofiilit oli pudonneet niin nopeasti että päättivät pitää Pekan osastolla. Harmi, mutta oli aivan ihanaa kun eilinen saatiin ihan yllätyksenä.

Pekka jakselee hyvin edelleen, ja toivommekin että tämä matalasoluvaihe menisi helpommin kuin edellinen. Niin, ja Pekan toiveesta veribingo menee jäähylle, ja jatkuu kun hän pääsee koneen ääreen (minä voisin muuten sekoittaa kaikki excelit pahanpäiväisesti :) Mutta minä jatkan blogin päivittelyä - joskaan en niin inspiroivasti ja kiinnostavasti kuin Pekka, mutta pysyttepä ainakin ajantasalla :)