Päivä on taas vaihtunut. Kesäkin näyttää taittuvan syksyksi, ja täältä korkealta sairaalan ikkunasta katsottuna jopa puiden lehtien väritkin ovat muutuneet.

Sinänsä hauskaa, että nyt mun huone on kuin jääkaappi, kun helteiden aikana huoltoa pyydettiin ilmastointia lisäämään. Kaikki vie aikansa, ja katsotaan saadaanko lämpöä lisää ennen syksyn yllätyshelteitä.

Eilen söin uhkarohkeasti jopa neljäsosan pitsasta. Herkullinen Pizza Margarita ekstra tomaateilla. Jutta söi loput. Ruoka menee ja pysyy alhaalla, mutta näläntunnetta saati makuaistia ei oikein ole, joten syöminen käy työstä. No, kaipa ihmisen jotakin täytyy työksensä tehdä niin miksei sitten syömistä...

Pahoinvointilääkitystä aletaan tänään vähentämään, katsotaan miten äijän käy. Inhottavaa olla riippuvainen kemikaaleista, joiden toiminnastakaan ei ole mitään hajua.

Lääkäreiden kanssa puhuttiin mun kantasolun etsimisen etenemisestä. Kävi ilmi että mun oma kudostyypistys ei ole vielä valmis, joten varsinaiseen "ongintaan" ei vielä olla edetty. Tuli muutenkin lisäinformaatiota asiasta. Kuten mainittua, kantasolun sopivuus määritellään kudostyypin(?) kautta. Jos meikäläisen kudostyyppi on "tavanomainen", saattaa luovuttaja löytyä nopeastikin. Harvinaisemmalle kudostyypille luovutajan löytyminen saattaa kestää kauan. Eli taas ollaan tilanteessa missä pitää vain toivoa parasta (eikä pelätä pahinta... ;-D) - jos kerrankin olisi meikäläinenkin kivasti keskitien kulkija...

Oli muuten Sirpan "pöytälaatikkotarina" aika hauska. Kokeile rohkeasti puskea niitä eteenpäin - voitko hävitä siinä muka jotakin? (Jos ette lukeneet sitä, suosittelen lämpimästi. Saatte hymyn huulille.)

Lounaaksi tilasin vispipuuroa, kun broileri tai ohravelli ei nyt oikein iskeneet. Toivottavasti se on itse tehtyä. Itse asiassa, ehdin sen jo huitaista - hyvää oli... :-)

Ja koska en jaksa kahta kirjoitusta tänään kasata (ainakaan vielä), laitan veriloton tulokset tähän:
Oikea rivi: Hb 89; tromb 37; leuk 1,5; neutr 1,12; crp 10
Pisteet:
Sonja 4 (täysosumat Hb ja neutr)
Remu 3 (täysosuma Hb ja lähin crp 22)
Antsu 3 (täysosuma Hb ja lähin leuk 1,3)
Tommi 1 (lähin tromb 44)
Kohvakat 1 (lähin leuk 1,3)
Sundelit, Arttu ja Hirvaat 1 (lähin crp 22)

Ja huomiset arvot olivat...???

-Pecci