Olo on parempi. Alkoivat kokeilemaan meikäläiseen kaiken maailman pahoinvointitroppeja, ja tätä kautta etova olo pysyy enemmän tai vähemmän kurissa. Hieno homma.

Muutoin hoidon osalta ei ole paljon lisättävää. Tosin, noiden vahvojen "täsmäiskujen" osalta mennään jo melkein puolessa välissä: 4. pullo tuossa tippuu, jonka jälkeen enää 4 jäljellä! :-)

Edelleenkin ei voi kuin hämmästellä näiden hoitajien asennetta ja ammattitaitoa: minunkin pienen pahoinvoinnin osalta keksivät koko ajan uusia ja parempia hoitomuotoja, ja heillä riittää aina aikaa selittää lääkityksen ja hoidon osalta tarkkojakin asioita. Tai sitten vain jauhetaan scheissea minun ja heidän omista asioistaan. Uskomattoman hienoa hoitoa!

Eli tänään mieliala on jo paljon positiivisempi! :-)

Laitoin muuten viime torstaista lähtien seurantaohjelman sivuilleni. Tässä vähän antia kuuden ensimmäisen päivän osalta:
- käyntejä sivuilla: 1299 kpl (217 per päivä) -> vilkkain päivä eilen: 407 käyntiä
- käyntejä eri ip-osoitteista: 670 kpl (112 per pv) -> vilkkain päivä eilen: 181 käyntiä. Monet saattavat käydä sekä töistä että kotoa, mutta siltikin yksittäisiä kävijöitä (henkilöitä tai pariskuntia) on varmasti lähemmäs 150!
- kävijöitä on ollut 14 maasta: Kiina, Sveitsi, Saksa, Belgia, Hollanti, Espanja, Kypros, Tanska, Irlanti, UK, Ruotsi, USA, Kanada ja Suomi (Tanskaa lukuunottamatta tiedän todennäköisesti kaikki kävijät)
- kommentteja kirjoituksiini blogin alusta asti on tullut yhteensä 410 kpl

Ei muuten, mutta on aika kiva huomata että tilannettani seurataan, vaikka kirjoitan blogia lähinnä itseäni varten... Kiitos tästä! Kommentteja on muuten kiva saada myös siksi, että kun tästä jutusta kirjoitan lopuksi kirjan (läppäläppä), saan paljon ideoita teidän älynväläyksistänne... ;-)

No, palataan taas! Ja onnittelut Ikoselle (ja Wernerille) tähän asti hyvin sujuneesta "sinä" -ohjelman finaalista - teidän show on ainut oikeasti hauska, ja siihen on sentään nähty vähän vaivaa! :-)