Loistavat yöunet takana. Painajaisista ei tietoakaan, sen sijaan 9 tuntia unta pallossa ja mahtavia seikkailu-unia, kahdella vessatauolla höystettynä tietenkin.

Ja mielikin on heti parempi! Lueskelin tuon edellisen viestini, ja aika surkuhupaisat loppukaneetit siihen olin veistellyt. Silti, viesti toimi loistavasti tehtävässään kuvastaa sitä, miltä minusta tuntui juuri kyseisellä hetkellä. (Joten komento takaisin, ei se surkuhupaisa sitten ollutkaan... ;-D)

Eilinen meni aikalailla ohi, kun edellisen yön unet olivat peräti 2 tunnin mittaiset. Siihen päälle maanantainen lääkärintarkastus ja verikokeet sekä pieni kävelylenkki, niin johan päikkärit maistuivatkin. Ja loppuaika meni seuraillessa osakekurssien syöksyä netissä... ;-)

Nyt olo on paljon kevyempi, ja tähän päivään lähdenkin sellaisella asenteella, että saan jotakin konkreettista aikaan. Katsotaan miten käy...

Alku on ainakin hyvä; s täällä kirjoittelemassa blogiin ja kuuntelemassa musiikkia tietokoneelta. Taustalla soikin sopivasti Louis Armstgongin "What a wonderful world". Ja niinhän se näin melkein lumista maastoa ikkunasta katsellen onkin. (Mutta silti, kyllä meillä ihmisillä on paljon oppimista, ja siihen ei yksi elinikä riitä - tästä en sitten tingi... ;-D)