Tänään väsyttää, mutta kumma kyllä suurin ketutus on poissa. Alkaa mieli taas hyväksymään uuden tilanteen... ;-) Toki unta voisi saada enemmän, mutta kaikkea ei voi saada. Varsinkaan kortisoneissa.

Opin taas paljon, kun lääkäri kertoi tänään viruksestani (Eppstein-Barr). En ole sitä keneltäkään tartuntana saanut, vaan kun olen sen joskus sairastanut, niin nyt kun immuniteetti on poissa, se on aktivoitunut uudestaan.

En tiedä miksi tuo oli jotenkin itselleni kovin lohdullista... :-)

Ja vastuksena kaveri on kuulemma aika vakavasti otettava, joten kun tästä taas noustaan, voi nykäyksen verran lisää röyhäistä rintapieltä - selvisimpäs siitäkin, ähäkutti!

Seuraava askel minulle onkin sitten saada itseni perseeltä ylös, ja liikettä nivusiin. Muuten tulee vihanneksexi. Otan sen huomiseen ohjelmaan. Voi kun tosiaankin saisi kuntopyörän tänne huoneeseen... mutta sen verran pieni koppero on mulla, että haaveeksi jää... :-)

Paino jatkaa laskua ja tänään ollaan jo sitten selkeästi alipainoisen puolella - 61 kiloa. Ja kun ruoka ei ihan hirveän hyvin maistu, voi olla tekemistä saada pidettyä se yli 60 kilon. Hurjia lukuja - nyt sitä jo näyttäneekin syöpäläiseltä, kun tähän asti on ollut aika hyvissä mitoissa vielä...

Mutta mutta, liput taas esiin myönteisyydelle. Sillä se siitä.